2013-2014 KIŞ MODASI

Aralık ayının yaklaşmasıyla birlikte vitrinlerde kışlık modelleri görmeye başladık.Peki 2013-2014 kış modası nasıl şekilleniyor yeni trendler neler? işte sizler için araştırdık.

Trend no #1 Hermafrodit

Hem maskülen hem feminen olmak, kısaca iki cinsiyeti üzerinizde taşımak…Yunan mitolojisindeki çift cinsiyetli Hermafrodit’ten ilham alan tasarımcılar bu kış bize hem maskülenliğin hemde feminenliğin şıklığını yaşatmamız gerektiği sinyallerini veriyorlar.Önemli olan en çekici kıyafetlerinize erkeksi  kombinlerle kendinize yeni bir stil yaratıp feminen havayı eritmek


Trend no#2 Simetri kurallarına aykırılaşmak

Geçtiğimiz sezonda asimetrik modanın sinyalini almıştık; zaten önü kısa arkası uzun gömlekler, miniden maxiye geçişli etekler..Tek düzelikten hoşlanmayanlar işte bu stil tam size göre şıklığınızı aykırı şekillerde göstermenin zamanı bu kış.



Trend no#3 tezatlık yaratmak


Bu sezon podyumlar pastel renklere boyandı;uçuk pembeler, maviler, mintler insanın başını döndürücek cazibedeler.Ama bu renkler iddialı kalıplarıyla birbirleriyle tezatlık oluşturuyorlar. sevimli ama sert, sakin ama keskin, sessiz ama güçlü kadın profili çiziyor.kışın tezatlıklarla dolu bir stil çizmek istiyorsanız bu trend tam size göre.

Trend no #4 sırt çantası modası


sırt çantaları bu sezon çok moda, uzun bir süre de moda olarak kalmaya devam edecek. En rahat çanta diyebileceğimiz sırt çantaları omuzlarımızın yükünü hafifletirken her yerde takabileceğimiz şık tasarımlarla da hem göze hem de sırta hitap ediyor. Ünlü isimlerin hem şık kıyafetler hemde spor kıyafetlerin üstüne kullandıkları sırt çantaları hem rahat hemde farklı bir trend yakalatıyor.

Trend no#5 Grunge ve punk şıklığı


Yırtık kotlarımızın üzerine oduncu gömlekler giyip, uzun salaş hırkalar geçirip ve biraz ‘boşverip’ takılma sezonu.Punk akımının vazgeçilmez kumaşlarından ekoseli etekler pantolon lar üstüne giyilebilecek deri ceketler veya yırtık kotların üzerine salaş kazaklardan oluşam kombinler bu kış farklılık yaratıcak.Umursamaz tavırların ön planda olduğun bir kış için dolabınızda mutlaka bu trend'e yer verin.


 trend no=6 oversized

Bu sezonun en güzel trendlerinden olan Oversized paltolar! Üzerinize bir beden büyükmüş gibi duran hacimli ve düşük omuzlarıyla bu kış bu trende kulak verin derim.er yerde bulabileceğiniz oversize paltolar, üstelik renk seçenekleriyle sizi içine almak için bekliyor. Bu sezon hem renkli hem gizemli!

Trend no # 7 Puantiye veya çizgili stil

Bu sezon canlı renklerin üzerine puantiyeler koyan “Miu Miu” bizi mutlu edecek bir koleksiyon hazırlamış.50’lerin nostaljisiyle birlikte şahane bir sonbahar-kış koleksiyonu çıkmış. Puantiye ve çizgili kıyafetlerin hiç bir zaman modasını kaybetmediği gerçeğini unutmayarak gardolaplarımızda puantiye ve çizgili kıyafetlere yer açsak iyi olucak

Trend no #8 deri ceketler

 bu sonbaharda ceketlerimizin boyu dizlere kadar uzanıyor ve derilerimize kürkler eşlik ediyor.Hiç bir zaman modası geçmeyecek olan deri ceketler bu kışta trendler arasında.*Gerçek kürk yerine imitasyonu tercih edin...

Trend no #9 zımbalı botlar

 Bu sezon  zımbalı, troklu, bol kayışlı, bol aksesuarlı botieler, botlar, çizmeler heryerde. Bir çok stille birlikte kullanabileceğiniz bu bol aksesuarlı ayakkabılar sezonun trendi, kombinlemekse çok kolay. Dar bir pantolonun üzerine  oduncu gömlekle sezonun en trend ismi siz olun.
Trend no #12 Sweatshirt'lü şıklık

Farklı materyaller, dokular, baskılar, motifler ve hatta kürkle zenginleşen yeni sweatshirtler kazakların tahtına en büyük rakip olarak karşımızda. Altın kuralı lüks kıyafetinizi salaş bir sweatshirtle kombinlemek, ya da pullu parıltılı sweatshirtü grunge tarzla, iddalıyı sadeyle  kombinlemek bu kışın vazgeçilmez trendleri arasında



0 yorum:

Yorum Gönder