BURÇLAR VE STİLLERİ

Astrolojiye ne kadar meraklı olursak olalım her kadın burcunun taşıdığı özellikleri merak eder.Hele ki;bu özellikler birde gündelik hayatımızda bize yardım edecek nitelikte olursa daha da bir anlam kazanır.İşte burçların stilleri,hangi burç nasıl giyinmeli?

KOÇ / ARİES ( Mar 21 - Apr 19 )
Sadakati temsil eden Koç burcunun kadını, kıyafet seçiminde kişiliğini yansıtacaktır. Modern görünmeyi seven koç kadınlarının seçimindeki öncelikli etkenler kolaylık ve hızdır.Özellikle giysileriyle dikkati çekmek onlar için başlı başına bir zevktir.Savaşçı bir ruha sahip olan Koç kadınının rengi KIRMIZI 'dır.Aksesuar kullanmayı çok seven koç kadınları sade ve şıklığı bir arada yakalamayı kendi stillerinde öncü sayarlar.



BOĞA / TAURUS ( Apr 20 - May 20 )
Boğa’nın içinde çok güçlü bir enerji depolanmış durumdadır. İnsanı rahatsız edecek kadar inatçı ve sabittir. Zorluklar karşısında çok dayanıklıdır.Rahat ama kadınsı olan Boğa kadını için her şeyin yerli yerinde ve düzgün olması çok önemlidir.Favori rengi  PEMBE olsa da renklerin pastel tonlarının tamamı ona çok yakışır.Boğa burcu kadını duygusal açıdan oldukça hassas ve kırılgan olduğu için onun stilinide hem masumiyet hem de kadınsı özellikleri öne çıkaracak kıyafetler oluşturur.


İKİZLER / GEMİNİ (May 21 - June 20)
Kurallı fakat çılgın bir tempoda yaşar. Dikkatini tek bir noktada toplaması imkansızdır. Çevresini şaşırtma konusunda oldukça ustadır.İkizler burcu kadını neşeli, enerjik ve hareketli yapısıyla dikkat çeker, fakat bir o kadar da kararsızdır ve sürekli fikir değiştirir. Hayal kurmayı çok seven ikizler kadınının rengi SARI'dır.Gündüzleri jean pantolonlar renkli tişörtleri tercih edebilecekleri gibi akşam sade mini siyah bir elbise ile stillerini belirleyebilirler.




YENGEÇ / CANCER ( June 21 - July 22)
Aşkını kıyafetleriyle de yaşayan Yengeç kadının dikkat çekiciliği melankolik duruşundan gelir.Moda'da romantizmin rüzgarını yakalayan stilleri ile yengeç kadın her ortamda farkedilebilecek çekiciliğe sahiptirler. Yengeç burcu kadınının rengi BEYAZ ve GÜMÜŞ 'tür. Genellikle Maxi etekler ve işlemeli desenleri tercih ederler.Duygusallığını stiline yansıtmayı seven stilleriyle yengeç kadını her daim şıklığı yansıtır.



ASLAN / LEO ( July 23 - Aug 22 )
Güçlüdür ve gösterişli olmayı sever. Aksesuarlardan korkmaz, cesurca kullanır. İçindeki parıltılı pozitif enerjisini kıyafetleriyle dışa vurur.Dikkat çekmeyi seven aslan kadını  SARI ve TURUNCU rengiyle stilini tamamlar.Parıltılı kıyafetleriyle aslanlar her yerde ilk göze çarpan kişilerdir,karakterlerindeki bağımsızlığı stillerine iyi bir şekilde yansıtırlar.



BAŞAK / VİRGO (Aug 23 - Sept 22 )
Başak kadını mükemmeliyetçi bir kişiliktir. Eleştiriyi sever. Ayrımcı, pratik ve mantıklıdır. En küçük detayları atlamadan, sessiz ve derinden çalışmaktan hoşlanırlar, çalışma ortamında titiz çalışma sergilerler. Stil konusunda daima asil bir duruş sergileyen başak kadını renk seçimlerinde BEYAZ ve tonlarında dururlar.Çok fazla detay sevmeyen başak kadınları şile bezi kıyafetler,boyama tasarımlar la stillerini en iyi şekilde tamamlarlar.


TERAZİ / LİBRA ( Sept 23 - Oct 22 )
Terazi burcu kadını cazibeli, güzel, estetik, yaşam dolu ve uyumlu yapısıyla dikkat çeker,İyi huyludur ve güzellikten çok keyif alır. Karakterindeki zerafeti kıyafetlerinde görebilirsiniz, transparan parçaları giyecek kadar da cesur bir kadındır.Zarif şapkalar,değişik gözlükler ve çekici aksesuarlarla stillerini tamamlayan terazi kadınları yönetici gezegenlerinin venüsün etkisiyle güzelliği simgeler.Terazi kadınına en yakışan renkler LİLA ve MAVİ tonlarıdır.


AKREP / SCORPİO (  Oct 23 - Nov 21 )
Akrep kadını daima gizemli ve seksi olmayı ister stillerinde de genellikler bu havayı yaşatmayı seven akrep kadının rengi KOYU KIRMIZI ve  SİYAH'tır.En ciddi ve sade iş kıyafetinin bile içine giydiği gömlek, pantolonunun kemeri yada eteğinin yırtmacı hem seksiliğini hem farklılığını ortaya koyarcasınadır. Onun için her şeyde olduğu gibi, giyimde de farklı olan doğru olandır akrep kadını için.


YAY / SAGİTTARİUS (  Nov 22 - Dec 21 )
Yay burcu kadını kültürlü, alımlı, espritüel, duyarlı ve akıllı yönleriyle dikkat çeker. Hassas ve kırılgan bir yapısı vardır. Sportif ve şıklığı aynı anda stillerine yansıtan yay kadını her zaman modayı takip eden yönüyle bir adım önde durur.Yay kadınının rengi MOR ve SİYAH'tır.Takıda abartılı aksesuar seven yaylar ayakkabı ve çanta seçimlerinde oldukça klasik bir çizgi çizerler.


OĞLAK / CAPRİCORN (  Dec 22 - Jan 19 )
Oğlak burcu kadını hırslı, neşeli, evcimen, çalışkan ve dürüst yapısıyla dikkat çeker.Giysilerinde klasikliği ve modernliği aynı anda kullanmayı seven oğlak kadınları lükse oldukça düşkündür.Oğlak kadınına en yakışan renk ise KAHVERENGİ,YEŞİL ve SİYAH'tır.En çok parayı çanta ve cüzdana harcayan oğlaklar için orijinal bir deri çanta asla vazgeçemeyeceklerindendir.


KOVA / AQUARİUS ( Jan 20 - Feb 18 )
Kova burcu kadını özgürlüğüne düşkün,kararlı, becerikli ve değişken yapısıyla dikkati çeker. Neşeli ve keyifli bir kişiliği vardır.Onu çekici yapan farklılığı ve yarattığı masalsı dünyasıdır.Stillerinde özgürlükçü olmayı ilke edinen kova kadınının rengi MAVİ ve SARI'dır.Salaş bir tarzı olan kova kadınına en yakışan kıyafetler yırtık jean'ler,tığ işleri ve tunikler'dir.Kalabalık içinde özgür tarzlarıyla hemen dikkat çeken kova kadınlarıyla alışverişe çıkmakta bir o kadar keyifli olacaktır. 

BALIK / PİSCES (  Feb 19 - March 20 )
Balık burcu kadını hırslı,tuttuğunu koparan, çekici, sempatik ve iyi huylu tavırlarıyla dikkati çeker. Duygusal ve romantiktir.Aşk kadını olduğundan stilinide bunun üzerine kurar.En sevdiği renkler TURKUAZ,AÇIK YEŞİL ve LİLA rengi'dir.Ayakkabılara ayrı bir düşkünlüğü olan balık kadınları abartılı aksesuarlar içinde kendilerini iyi hissederler. 










0 yorum:

Yorum Gönder