MODELLERİN GÜZELLİK SIRLARI



 Dünyaca ünlü modellerin güzelliklerini her koşula ve duruma karşı korumaları gerekmektedir.Yoğun iş tempolarında küçücük yardımcılar bile onlara çok şey kazandırır.Eski bir model ve yıldızların sıradışı yazarı olan Diane ırons bugünün güzellik endüstrisindeki pahalı ürünleri ve gelip geçici olan modayı kuşatmış haldeki aldatmacayı açıklığa kavuşturuyor.Dünyanın en gizli güzellik sırları isimli kitabında Modellerin güzellik tüyolarını bizler için yazmış şimdi bizde modellerin çantalarının içine bir göz atalım.



KÜLOTLU ÇORAPLAR 
Modellerin kaçan külotlu çoraplarla ne yaptığını düşünüyorsunuz?Kendi saç tokalarını yaparlar.Birçok stilde saçlarınızı arkadan toplamaya yarayan fakat bir servete mal olan o harika saç aksesuarlarını biliyorsunuz değil mi?İşte yapacağınız şey.Külotlu çorabınızın bir bacağını alın (saydamlığı daha az olan stiller daha çok elastikiyet sağlar),beş ila on santim arayla kesin.Bu saç bantlarının ,lastik tokaların yaptığı saç kırılmalarına sebep olmadan ya da stres yaratmadan saçlarınızı güzelce topladıklarını göreceksiniz.Buna ilaveten,saç renginize en yakın renk tonunu kullanarak,tokanın saçlarınızın arasında kaybolmasını sağlayabilirsiniz.



LASTİK SİLGİLER
Modeller küpelerinin arkasını kaybettiklerinde ne yaparlar?Küpeleri kulakta düzgün duramayacak kadar ağırsa ne yaparlar? Bir kalemin arkasındaki silgiyi alır ve onu küpeyi yerinde tutmak için kullanırız.Ofisinizde,okulda veya evde küpenizin arkasını düşürdüğünüzde bu yöntemi kullanın.Eğer ,bu durumu bir restorandayken fark ederseniz,basitçe şarap şişenizin mantarından küçük bir parça koparın.


SAÇ SPREYİ
Saç spreyi,yapılı saçlarımızı yerinde tutmak için yararlıdır.Ama aynı zamanda,külotlu çorapların kaçmasını önler.Her giyişten önce çorabınıza aşağıdan yukarı ince bir tabaka halinde sprey sıkın.(hafifçe lütfen)
Makyajınızın kalıcı olmasını sağlamak için gözlerinizi kapatın ve saç spreyini ,bir kol mesafesinde tutarak çok hafif bir şekilde yüzünüze sıkın.Hassas bir cildiniz varsa çok dikkatli olun!


SATEN YASTIK KILIFI
Saten bir yastık kılıfı,modellerin vazgeçilmezlerindendir.Bu yolculuk süresince saçınızın şeklini korumak gereklidir.Yalnızca seyahat ederkenki bir gereklilik olarak değil,aynı zamanda onu evde kullanmaktan da zevk alacaksınız.Saten bir yastık kılıfının üzerinde uyumak,siz uyurken kırışıklara engel olmaya yardım edecektir


LİMON SUYU
Pahalı tonikleri unutun. Modeller yüzlerindeki kalıntıları yok etmek için ve yüzlerini tazelemek için çantalarında limon taşırlar.En titiz ve dikkatli olanları taze limon taşır ama bu çantalarda yalnızca bir tanesinin sığabileceği kadar yer vardır.Eğer,hazır limon suyu almayı seçerseniz onun da gerçek limon suyu olduğundan emin olun.


BUZLU SU
Modellerin çok su içtiğini duymuşsunuzdur.Bu çok doğru ama hikayenin sadece yarısıdır.Sudan en üst düzeyde yararlanmak için modeller buzlu su içerler.Buzlu su ile vücut suyu emmek için oda sıcaklığına gelinceye kadar kendini ısıtmak amacıyla 30 kaloriye kadar enerji harcamaya ihtiyaç duyar.Bilfiil aldığınızdan çok daha fazla kalori harcamaktasınızdır.



KAŞIKLAR
Gözleri canlandırmak için işte başka bir yol.Bir kaşığı soğuk bir suyun altında tutun.Sonra kaşığı,kapalı gözün üzerine yerleştirip otuz saniye kadar tutun.Metalin soğukluğu gözleri uyandıracaktır.


ÇAY
Çay, dişlerin çürümesini önler! Diş yüzeyinde oluşan plakları engelleyen flüorür ve polifenol içerir.Modellerin çay içme sebebi budur ve bu nedenle yanlarında hep çay poşeti taşırlar.Modeller,çaylarını içmeyi bitirdiklerinde soğumuş çay poşetlerini gözlerini tazelemek için kullanırlar.Damlamaması için basitçe çay poşetini sıkarlar ve hafifçe göz bölgesinin etrafında gezdirirler.


AVOKADOLU VÜCUT YAĞI
Modeller bu ürünü almak için kendilerine en yakın ''doğal ürünler''dükkanına koşarlar.Bu cilde harika bir parlaklık verir.Biraz yapışkan olsa da zahmete değer bir üründür.

DİŞ FIRÇASI 
İşte herkesin yapabileceği eski bir model hilesi.Dişlerinizi fırçaladığınız her seferinde dudaklarınızı da fırçalayın.Bu yalnızca dudakların üzerindeki çatlamış parçaları almakla kalmaz aynı zamanda dudaklarınızı geçici olarak dolgunlaştırır.Ayrıca diş fırçasının üzerine hafifçe saç şekillendirici sıkıldığında kaşların düzgün hale getirilmeleri için kullanılabilir



Sanırım bu yazıdan sonra sizde benim gibi.İlk işiniz kocaman bir çantayla dolaşmak olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder