YENİYIL HAZIRLIĞI

Aralık ayının geldiği hem kışa merhaba dediğimiz hemde yeniyılı iple çektiğimiz şu günlerde şehirlerin,sokakların,evlerin,mağazaların ışıl ışıl olduğu christmas şarkılarını dinlemekten zevk aldığımız evimizi,odamızı,gardolabımızı bu güzel aya yakışır bir şekilde dizayn etmek istediğimiz günlerinde geldiğinin başlangıcıdır.
Hristiyanların 25 Aralığı İsa'nın doğuşu olarak kutladığı bizim ise yeni yıla girişimizi kutladığımız bu önemli ayda bizde kendimizi ve evimizi biraz şımartabiliriz.yılbaşına özel kışlık bir kazak,evimize kışın tadını getiricek dekoratif eşyalar,veya mutfağımıza koyacağımız noel desenli bir mug bile bizi keyiflendirmeye yetecektir.Yeni yıla girmeden son hazırlıkları tamamlamakta fayda var işte bunlardan bir kaçına göz atalım.




Yeni yıl hazırlıklarına ilk olarak odamızdan başlayabiliriz biraz ışıklandırma bir noel ağacı odamızın havasını hemen değiştirecektir.
Genellikle christmas filmlerinde karşımıza çıkan  kar desenli,geyikli,noel desenli kazaklardan bu kış bir tane mutlaka edinmek lazım derim. hem bu kış salaş kazaklar modayken jeanler,mini şortlar veya taytlar la güzel bir kombin yakalayabilirsiniz.

Yeni  yıla hazırlanırken hem sabahları sıcak bir çay veya kahve içeceğiniz hemde size yeni yılın havasını yaşatacak mug'lardan mutfağınızda bulundurun.

Güzel muglarımızın yanında yeniyıla yakışan tarçınlı&zencefilli kurabiye yapmayıda unutmamak lazım.

Malzemeler :1/2 çay bardağı sıvı yağ
50 gr yumuşamış margarin
2 yumurta
4 su bardağı un
2 tatlı kaşığı tarçın
2 tatlı kaşığı zencefil
4 kahve fincanı pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
Hepsini birbirine karıştırıp yoğuruyorsunuz güzelce, ardından merdaneyle orta kalınlıkta açıp istediğiniz şekilde şekillendiriyorsunuz.Önceden ısıtılmış 180′Clik fırında 20 dakika kadar pişiriyorsunuz.
(afiyet olsun)



Teknolojinin hayatımıza girmesiyle iletişimin artık internet ve telefon üzerinden gerçekleşmesi eski alışkanlıkların kolayca unutulmasına neden olsa da bu yıl başı uzak yakınlarımıza,arkadaşlarımıza,sevdiklerimize postcardlar aracılığıylakutlama yapabilir onları mutlu edebiliriz.


Yeni yıl akşamı küçük büyük herkesi mutlu edecek hediyeleri de unutmamak lazım.


Bu sene ojelerin rengarenk desen desen olduğu bir yıl oldu 2014 'de  bu devam edecek olup markalarında yeni renkler ve farklı desenler çıkarma yarışı tüm hızla devam etmekte.Sizde yılbaşı akşamı tırnaklarınızla fark yaratın ve yeni yıla uygun ojeler sürün.kesinlikle çok eğlenceli gözükeceksiniz.

Yılbaşı akşamı ister bir otelde ister lüks bir restorant'da isterseniz arkadaşlar arası bir house party'de olun makyajınızla diğerleri arasında fark yaratabilirsiniz.Günlük makyajınızdan farklı yeni yıla özel takma kirpiklerden alın kırmızı rujunuz la tamamlayabileceğiniz makyajınızla geceye etkileyici bir hava katabilirsiniz.

Kırmızı iç çamaşırlarının bütün bir yıl şans getireceğine ister inanın ister inanmayın ama bence mutlaka kırmızı bir iç çamaşırı satın alın.

Ve gecenin belkide en zor sorusu Ne giysem? Yılbaşı gecesi diğer bütün gecelerden farklı bir yanı vardır ki istediğiniz kadar abartabilirsiniz veya çok sade olabilirsiniz bu tamamen size bağlı olup kimsenin ne kadar abartmış yada ne kadar sade kalmış bakışlarını  taşımayacağınıza emin olabilirsiniz.Bunun için seçim sizin  kırmızı mini bir elbiseyle sekside  gözükebilirsin siyah uzun bir elbiseyle vamp kadın olabilir veya  yeni yıl kazağı ve altına giyeceğin pileli mini bir etek ve çoraplarla yılbaşı kızı da olabilirsin.Ama yinede  o gece siz biraz özel olun.




Yılbaşı günü ister sabahtan akşama kadar hazırladığınız yemeklerin olduğu koca bir sofranın yanında ailenizle tombala oynayın ister şık bir devette olun isterseniz mum ışığında sevgilinizle birlikte evde olun her nerede olursanız olun unutmayın ki yeni yıla nasıl girerseniz öyle geçer sevdiğinizle sevdiklerinizle mutlu bir yıl dilerim.

MARİAH CAREY / ALL İ WANT FOR CHRİSTMAS İS YOU




















































0 yorum:

Yorum Gönder