PARLAYAN ŞIKLIK


Hiç birşey büyük bir kalabalığın içinde parlayan şıklığın önüne geçemez bunun için de en büyük yardımcımızdır onlar.

Her dönem geçmeyen modasıyla karşımıza çıkan payetler,pullar ve taşlar 2014 moda trendleri arasında yine yerini alıyor.Salaş bir tişörtün altına kullanabileceğimiz payetli maxi b etek,yırtık bir jean'in üstüne kombin edilmiş pullu  blazer veya kışlık kazakların altına giyebileceğimiz  taşlı mini  bir etek, spor ve şık görünümü birlikte sunabilen en büyük kurtarıcılarımız dan oluyor.







Şık bir akşam yemeğinde,özel bir davette veya bir hafta sonu partisinde rahatça kullanabileceğimiz payetli kıyafetler için minimum düzeyde aksesuar kullanımı şıklığımızı daha da ön plana çıkarıyor.

Aksesuarlarda ve makyaj da kullanılan pullu ve simli ürünler gündelik hayatımıza ışıltı veren bir diğer unsur oluyor. 












Ünlü modacıların bu sezon için geliştirdikleri göz alıcı ışıltılara sahip kreasyonları şimdiden yaz aylarında payetleri ve pulları sıkça göreceğimizin sinyallerini vermekte.












Her daim şık olmaktan vazgeçmeyen biz kadınlar için hayatımıza biraz ışıltı katma zamanı tamda bu modayla.Göz alıcı bir güzellik için herkesin stiline ışıltılı 
bir dokunuş yapması yeterli.










Farklı tarzları seven ve seçenler içinde bu sezon yine tercih edebilecekleri bir çok kombin mevcut.Wizard of oz filminin unutulmaz kırmızı ayakkabılarıyla dorothy gibi gezmeniz bu modayla hiçte garip karşılanmayacak bir şey.












































0 yorum:

Yorum Gönder