French Girlish


Şıklıklarıyla bilinen Fransız kadınlarının yarattıkları sokak modasını bilmeyen yoktur.Fransız kadınları şıklıklarını korumak için trend olan son şeyleri takip etmezler onlar kendi yarattıkları stilleri ile hem doğal görünüp hem de şıklığı yakalayabilirler.

Fransız kadınlarının çok sık kullandıkları bir giyim stili olan Breton çizgili üstler en çok kullandıkları sokak stillerinden biri.





Şehir içinde her yere yürüyerek gittikleri için Fransız kadınlarının bir başka tercihi hem eteklerin hem jean’lerin altına rahatça giyilebilen Babetler oluyor





Desenli mini etekler, çocuksu detaylara sahip dantel bluzlar ve cigarette pantolonlar ile trendleri belirleyen Fransız kadınları her daim French Girlish bir adım  önde güne başlıyor.








Sade stillerine doğallık katmak için kış mevsimlerinde örgü kazakları tercih eden fransız kadınları kombinledikleri tül eteklerle sokakta hem rahatlığın hem de şıklığın ismi halindeler.





 Fransız kadınları her daim modanın kalbinin attığı Paris'te şık,klasik ve rahat stilleriyle sokak modasının en önemli ikonlarından oluyorlar.





















































































.

























































0 yorum:

Yorum Gönder