DOĞAYA KAÇIŞ





Günlük hayatın sıkıcı rutininden kaçmak her şehirli insanın hayali. 2019 Kış sezonunda podyumlarda başlayan ve yaşam alanlarımıza girmeye başlayan bu özgürlükçü çağrı doğal ve sade bir yaşamın altını çizerken herkese farklı ilham kaynakları ile tanıştırıyor.


Kaotik günler içimizdeki doğa sevgisini bu aralar sanırım biraz daha fazla çıkartıyor. Günlük hayatın bitmek bilmeyen koşuşturmasından sıkılanlar ise çoktan doğal bir yaşama geçmiş durumdalar. 2019 Kış sezonunda işte bu sade yaşamı vurgulayan tasarımlar country esintili havaları ile kendine hayran  bırakıyor.



Her gün kuş sesleri ile uyanmanızı vaat etmese de kendinizi doğal bir yaşamın parçasıymışsınız hissini uyandıracak olan bu tasarımlar yaşam alanlarına da çoktan adapte olmuş durumda.

Köy hayatını beyazperde ile buluşturarak country dünyasına bir yolculuğa çıkmamıza olanak sağlayan filmlerden alacağımız ilham ve doğal yaşamın simgesi haline gelmiş materyallerle yeniden dekore edebileceğimiz yaşam alanlarımız ile bizlerde bu özgürlükçü ruha ayak uyduruyoruz.





Deri, yün, ekose ve tartan gibi kumaşların sezonu kuşatması altına aldığı bu dönemde sizlerde bu yenilikçi görünümlere şimdiden yer açmaya başlamalısınız bizden uyarması.




0 yorum:

Yorum Gönder