MASALSI MAKYAJ



İsrailli makyaj sanatçısı Tal Peleg küçücük bir göz kapağında ince ayrıntılarla hayatımızda olan en önemli hikayeleri yorumluyor.Sanatçı sadece sıvı eyeliner,far ve bir parmağın 15 kat daha küçüğü fırçalarla peri masalları ve romanlar boyuyor.





Zeki karıştırma teknikleri ve sarsılmaz bir el ile Pamuk prenses (Snow White),Prenses ve kurbağa (The Princess And The Frog),Çirkin ördek yavrusu (The Ugly Duckling),Küçük Prens (Little Prince),Sefiller ( Les Misérablesgibi hikayeleri makyaj sanatıyla masalsı bir şekilde birleştiriyor.




s





Tal Peleg kadınların makyajı güç olarak gördüklerini ve bu gücün yetenekleriyle birleşerek güçlendiğini söylüyor.Çizimlerinde sulu boya tekniğini en ön planda tutan sanatçı masalların akıllarımızda yer eden sahnelerini en ince ayrıntılarıyla uyguluyor.





Son makyajının ilham kaynağı bir Disney filmi olan Frozen'ın iki ana karakteri Elsa ve Anna olmuş.


İnstagram'da 9.000 takipçisi olan Tal peleg instagramın logosundan esinlenerek yaptığı bir çalışmada yer alıyor.


Model olarak kendi gözlerini kullanan Tal Peleg kendi gözüne makyaj yapmanın diğer modellere yapmaktan daha kolay olduğunu çünkü kendisinde sonsuz bir sabır olduğunu dile getiriyor. Ayrıca bu sanatın ancak doğru bir ekipman,tecrüme ve istikrarlı bir el ile mümkün olabileceğini söylüyor.




Sanatçı makyajın iş bitiminde silinmesine üzülmediğini bir biten hikayenin ardından yenilerini getireceğini bir röpörtajında aktarıyor







Tal Peleg hayal gücümüzün sınırlarında gezerken hem mesleğini hikayeleştiriyor hemde hikayeleri makyaja döndürüyor.Son zamanlarda yaptığı en Pyschedelic makyajının ise bu son makyajı olduğunu belirtiyor.





















0 yorum:

Yorum Gönder